Våra tjänster

Vi säkerställer inte bara att ditt projekt får det bästa materialet, utan också den smidigaste lösningen. Vi erbjuder därför en rad tjänster som gör ditt projekt både lönsamt och  framgångsfullt. Här kan du läsa mer om våra tjänster och samarbeten.

Kapning och ytbehandling

För att kunna leverera en så färdig produkt som möjligt så kan vi ombesörja kapning från bandsåg/plåtsåg, vattenskurna alternativt plasmaskurna ämnen, samt stansning och olika typer av ytbehandling.

Samarbeten

Invex är medlemmar i FKG (Fordonskomponentgruppen) som påverkar och utvecklar Automotive Industrin.

Vi har också ett samarbete med Chalmers Industriteknik och KTH som innebär att vi har tillgång till den senaste teknologin och nyheterna inom industrin.

Verk

Vi har långvariga relationer med verk och grossister worldwide och god kännedom om deras specialiteter, vilket gör att vi kan anpassa behoven mot rätt slags verk/produktion.

branscher

Invex är en heltäckande partner till bland annat flyg/försvarsindustrin, bilindustrin, papper-/massaindustrin, medicinteknik, kraft/energi, verkstadsindustrin och olja/gas.

Vi har förmågan att skräddarsy lösningar efter kundens verksamhet som skiljer oss från våra konkurrenter. Inom alla våra verksamhetsområden arbetar vi kundnära och värnar långsiktiga relationer.

Med vår unika kombination av kompetens och erfarenhet kan vi fungera som en heltäckande partner och tillsammans levererar vi kundanpassade helhetslösningar.

Invex referenser
KONTAKT
INVEX AB
Ruskvädersgatan 10A
418 34  Göteborg
031-57 77 90
[email protected]